« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Participarea României la reuniunea comună a subcomisiilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei
07.04.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 6 aprilie 2017, Senatul României a informat că, în perioada 3-4 aprilie 2017, o delegație a Parlamentului României a participat la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), la reuniunea comună a Subcomisiei pentru educație, tineret și sport și a Subcomisiei pentru cultură, diversitate și patrimoniu ale APCE, desfășurată la Aarhus, în Danemarca.

Reuniunea a fost organizată în contextul deținerii de către orașul Aarhus a titlului de Capitală Europeană 2017, program care are ca scop principal scoaterea în evidență și consolidarea diversității culturale europene.

Membri subcomisiilor au făcut un schimb de informații și au dezbătut următoarele subiecte: educație și cultură: noi parteneriate sprijinirea dezvoltării personale și coeziunii; valoarea patrimoniului cultural într-o societate democratică; nevoia unei mai bune guvernanțe internaționale în sport.

În încheierea lucrărilor, membrii subcomisiilor au stabilit temele care vor face obiectul dezbaterilor şi rapoartelor viitoare: reevaluarea rolului profesorilor; rolul educației în centrele de detenție; diversitatea culturală și dialogul intercultural; consolidarea legăturii dintre evenimentele sportive populare și patrimoniul cultural; distrugerea în mod deliberat și traficul ilegal al patrimoniului cultural; protejarea și consolidarea patrimoniului cultural intangibil european.

Reuniunea Comisiei pentru cultură, ştiinţă, educaţie şi media a APCE va avea loc în marja celei de-a doua părți a Sesiunii ordinare a APCE, la Strasbourg, în perioada 24- 28 aprilie.

 

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.