Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Sportului Curat – 10 aprilie
07.04.2017 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 6 aprilie 2017, Agenția Națională Anti-Doping a anunțat că „10 aprilie – Ziua Sportului Curat” va fi sărbătorită în acest an, la Galați, unde are loc Campionatul Mondial de Hochei pentru seniori, competiție la care participă și selecționata României.

Cu această ocazie, Agenția Națională Anti-Doping a pregătit o serie de manifestări tematice, în colaborare cu Federația Română de Hochei pe Gheață.

Scopul aniversării acestei zile este de a atrage atenția unui public cât mai larg asupra luptei desfășurate la nivel global împotriva dopajului, flagel ce afectează grav și în mod direct sportul, iar în mod indirect, întreaga societate.

„Ziua Sportului Curat” este una specială, dedicată nu doar sportivilor, antrenorilor și în general, oamenilor implicați în sport. Este o zi în care organizații sportive (cluburi, federații, ligi profesioniste) alături de colectivități întregi, practicanți ai sportului sau simpli iubitori ai fenomenului, sărbătoresc principiile ce ghidează sportul curat, performanța nealterată de mijloace și metode interzise.

Data de 10 aprilie a fost stabilită ca „Ziua Sportului Curat” în 2014, prin „Declarația de la Montevideo”, document semnat inițial de 17 state, în cooperare cu Agenția Mondială Anti-Doping. În România, „Ziua Sportului Curat” a devenit sărbătoare oficială anul trecut, prin Hotărâre de Guvern, la inițiativa Agenției Naționale Anti-Doping.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate