« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Problema onorariului de succes a avocatului / 10 aprilie 2017, Chișinău
08.04.2017 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Luni, 10 aprilie 2017, ora 15:30, Asociația Studenților în Drept, USM (ASD) vă invită la un panel de discuții împreună Dorin Cimil cu genericul ”Problema onorariului de succes a avocatului”, potrivit unui comunicat.

Dorin Cimil este unul dintre puținii oameni care reușește cu succes să îmbine activitatea de avocat cu cea de conferențiar universitar, studenții având posibilitatea de a învăța de la un om care a izbutit să avanseze în lumea avocaturii, este avocat, doctor în drept, conferențiar universitar, și participă activ la conferinţe, seminare şi simpozioane naționale şi internaționale din domeniul dreptului şi instruirii universitare.

Începând cu anul 1995, Dorin Cimil activează la catedra de Drept Civil a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, fiind titular al cursurilor de ”Drept civil. Contracte speciale” și ”Calificarea raporturilor contractuale”. Este specializat în domeniul comercial, bancar, transporturilor, asigurărilor.

În anul 2001 obține titlul de Doctor în drept la Universitatea de Stat din Moscova „M. V. Lomonosov.
În 2014 fondează BAA ”Parteneriat Academic pentu Justiție”, împreună cu Alexandru Rotari, misiunea biroului fiind promovarea dreptății prin combinarea potențialului academic și a abilităților practice cu legea și standardele internaționale ale profesiei de avocat.

Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni/categorii: ANUNTURI, INTERNAȚIONAL, UNIVERSITARIA, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD