Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Problema onorariului de succes a avocatului / 10 aprilie 2017, Chișinău


8 aprilie 2017 | Irina RIMARU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Flux informații, Universitaria
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Luni, 10 aprilie 2017, ora 15:30, Asociația Studenților în Drept, USM (ASD) vă invită la un panel de discuții împreună Dorin Cimil cu genericul ”Problema onorariului de succes a avocatului”, potrivit unui comunicat.

Dorin Cimil este unul dintre puținii oameni care reușește cu succes să îmbine activitatea de avocat cu cea de conferențiar universitar, studenții având posibilitatea de a învăța de la un om care a izbutit să avanseze în lumea avocaturii, este avocat, doctor în drept, conferențiar universitar, și participă activ la conferinţe, seminare şi simpozioane naționale şi internaționale din domeniul dreptului şi instruirii universitare.

Începând cu anul 1995, Dorin Cimil activează la catedra de Drept Civil a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, fiind titular al cursurilor de ”Drept civil. Contracte speciale” și ”Calificarea raporturilor contractuale”. Este specializat în domeniul comercial, bancar, transporturilor, asigurărilor.

În anul 2001 obține titlul de Doctor în drept la Universitatea de Stat din Moscova „M. V. Lomonosov.
În 2014 fondează BAA ”Parteneriat Academic pentu Justiție”, împreună cu Alexandru Rotari, misiunea biroului fiind promovarea dreptății prin combinarea potențialului academic și a abilităților practice cu legea și standardele internaționale ale profesiei de avocat.

Irina Rîmaru

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică