Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CSM. Punct de vedere ref. proiectul Legii salarizării unitare
10.04.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 6 aprilie 2017, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la proiectul legii salarizării.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 22)

*

Membrii CSM au declarat că nu ştiu ce conţine proiectul Legii salarizării unitare, iar Mariana Ghena, președintele CSM, a arătat că membrii Consiliului le-au cerut, în scris, Ministerului Justiției și Ministerului Muncii să fie invitați a consultările privind respectivul proiect de lege, potrivit agerpres.ro

Mariana Ghena, președintele CSM: „Toți membrii Consiliului, iar eu trebuie să reamintesc aici că încă de acum o lună de zile am inițiat (…) solicitări la Ministerul Justiției prin care am cerut să ne sprijine în demersul de a fi consultați în situația în care s-ar pune în discuție o astfel de lege. Demersul nostru a fost repetat, de asemenea, în formă scrisă. De foarte curând am inițiat un demers (…) la Ministerul Muncii, solicitând, de asemenea, dacă există un astfel de proiect și el e privește ca și reglementare, ca și categorie la care se referă, să ne invite la dezbateri, la consultări, să ne exprimăm puncte de vedere.”

Gabriela Baltag, membru CSM: „Cel puțin în momentul de față nu știu și nu cunosc să fie invitat Consiliul pe discuții pe actualul proiect de lege al salarizării, deși aflăm cu toții din spațiul public că s-ar fi întâmplat acest lucru cu toată lumea. Nu știm și în egală măsură nu putem să facem aprecieri nici negative, nici pozitive pentru că nu cunoaștem conținutul acestui proiect de lege al salarizării. Am primit pe surse și noi diferite variante, dar neavând certitudinea că este varianta oficială nu putem să purtăm discuții, să formulăm reproșuri și nici să venim cu comentarii suplimentare.”

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.