Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM și INM. Selecție 3 experți specializați în comunicare publică. UPDATE: Rezultatele selecției
16.05.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 15 mai 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele procedurii de selecție, potrivit unui comunicat al CSM.

Astfel, au fost selectați în calitate de experți:
Letiția Lucescu;
Mirela Mustață;
Laura Andrei.

Cu privire la candidatura depusă de Iulia Ciolcă, după analizarea informaţiilor din dosarul de candidatură, comisia a decis, cu unanimitate, că aceasta nu îndeplineşte cerinţele minime referitoare la experiența profesională de minimum 5 ani în domeniul de specialitate cerut, calculată de la data numirii sau dobândirii funcţiei, respectiv cel puțin 3 participări în calitate de speaker/expert în cadrul conferințelor sau seminarelor naționale sau internaționale organizate în domeniul comunicării.

***

Luni, 10 aprilie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 3 experți în vederea participării acestora la seminariile organizate în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

La procedura de selecție pot participa: judecători, procurori, cadre didactice universitare și alți profesioniști specializați în domeniul comunicării.

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 28 aprilie 2017.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti