Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM și INM. Selecție 3 experți specializați în comunicare publică. UPDATE: Rezultatele selecției
16.05.2017 | JURIDICE.ro


Luni, 15 mai 2017, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele procedurii de selecție, potrivit unui comunicat al CSM.

Astfel, au fost selectați în calitate de experți:
Letiția Lucescu;
Mirela Mustață;
Laura Andrei.

Cu privire la candidatura depusă de Iulia Ciolcă, după analizarea informaţiilor din dosarul de candidatură, comisia a decis, cu unanimitate, că aceasta nu îndeplineşte cerinţele minime referitoare la experiența profesională de minimum 5 ani în domeniul de specialitate cerut, calculată de la data numirii sau dobândirii funcţiei, respectiv cel puțin 3 participări în calitate de speaker/expert în cadrul conferințelor sau seminarelor naționale sau internaționale organizate în domeniul comunicării.

***

Luni, 10 aprilie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 3 experți în vederea participării acestora la seminariile organizate în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

La procedura de selecție pot participa: judecători, procurori, cadre didactice universitare și alți profesioniști specializați în domeniul comunicării.

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 28 aprilie 2017.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate