Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Timiș. Ipoteza contractului de formare profesională încheiat cu un avocat stagiar suspendat și incompatibil
11.04.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 28 martie 2017, Consiliul Baroului Timiș a hotărât că în ipoteza în care un avocat stagiar formulează cerere de suspendare din exercitarea profesiei de avocat și de înscriere pe Tabloul Avocaților Incompatibili, anterior promovării examenului de absolvire a INPPA, avocatul definitiv coordonator va putea încheia noi contracte de colaborare (formare profesională) cu alți avocați stagiari, dovedind condițiile stabilite de dispozițiile legale și statutare, precum și cele impuse de Consiliul Baroului, contractul de formare profesională încheiat cu avocatul stagiar suspendat și incompatibil neinfluențând nici numărul avocaților stagiari și nici îndeplinirea condițiilor de mai sus, în raport de avocatul definitiv, potrivit Hotărârii Consiliului Baroului Timiș nr. 6/28.03.2017, dată publicității vineri, 7 aprilie 2017.

:: Hotărârea (pct. 3)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!












Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.