Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș. Ipoteza contractului de formare profesională încheiat cu un avocat stagiar suspendat și incompatibil
11.04.2017 | JURIDICE.ro

Marți, 28 martie 2017, Consiliul Baroului Timiș a hotărât că în ipoteza în care un avocat stagiar formulează cerere de suspendare din exercitarea profesiei de avocat și de înscriere pe Tabloul Avocaților Incompatibili, anterior promovării examenului de absolvire a INPPA, avocatul definitiv coordonator va putea încheia noi contracte de colaborare (formare profesională) cu alți avocați stagiari, dovedind condițiile stabilite de dispozițiile legale și statutare, precum și cele impuse de Consiliul Baroului, contractul de formare profesională încheiat cu avocatul stagiar suspendat și incompatibil neinfluențând nici numărul avocaților stagiari și nici îndeplinirea condițiilor de mai sus, în raport de avocatul definitiv, potrivit Hotărârii Consiliului Baroului Timiș nr. 6/28.03.2017, dată publicității vineri, 7 aprilie 2017.

:: Hotărârea (pct. 3)


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.