Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Ion Traian Ștefănescu: Unii salariați nu au obligația de a se perfecționa profesional ca obligație legală
13.04.2017 | Andreea LUPU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Prof. univ. dr. Ion Traian Ștefănescu s-a referit, în cadrul dezbaterii Fișa postului, organizată de Societatea de Științe Juridice, la obligația salariaților de a se perfecționa profesional.

Ion Traian Ștefănescu: „În ceea ce privește necorespunderea profesională, fără a extinde sub nicio formă trebuie reținut că unii salariați au obligația de a se perfecționa profesional, spre exemplu cei din învățământ, alți salariați, ceea ce constituie regula, nu au obligația de a se perfecționa profesional, nota bene, ca obligație legală, nu ca o obligație rezultată din planul de formare profesională elaborat de către angajator. Neavând o obligație legală, în momentul în care el este necorespunzător profesional, eu nu pot să-l fac culpabil, pentru că nu a avut o asemenea obligație și atunci sunt în terenul necorespunderii profesionale.

Andreea Lupu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate