« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Gambling
Secţiune dezvoltată cu sprijinul MAX BET SRL
 

Consiliul Concurenței. Autorizare preluare Hattrick Sports Group Ltd., Hattrick PSK d.o.o., Hattrick Bet SRL și OK Albastru Rosu SRL de Fortuna Entertainment Group NV. UPDATE: Decizia
13.04.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 12 aprilie 2017, Consiliul Concurenței a dat publicității decizia prin care a autorizat preluarea de către Fortuna Entertainment Group N.V. a Hattrick Sports Group Ltd., Hattrick PSK d.o.o., S.C. Hattrick Bet S.R.L. și S.C. OK Albastru Rosu S.R.L.

:: Decizia

***

Marți, 11 aprilie 2017, Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Fortuna Entertainment Group N.V. a preluat Hattrick Sports Group Ltd., Hattrick PSK d.o.o., S.C. Hattrick Bet S.R.L. și S.C. OK Albastru Rosu S.R.L., potrivit unui comunicat.

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice. Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piaţa națională sau pe o parte a acesteia.

Fortuna Entertainment Group N.V. este o societate de tip holding prezentă, în domeniul jocuri de noroc, pe trei piețe principale din regiunea Europei Centrale şi de Est (Republica Cehă, Slovacia și Polonia).

 
Secţiuni: Concurență, Content, Jocuri de noroc | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD