Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Mihai Acsinte: Să încercăm un exercițiu de imaginație
16.04.2017 | Andreea LUPU

Secţiuni: Content, Dreptul muncii, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Av. dr. Mihai Acsinte s-a referit, în cadrul dezbaterii Fișa postului, organizată de Societatea de Științe Juridice, la rolul fișei postului într-o organizație.

Mihai Acsinte„Să încercăm un exercițiu de imaginație – organizația este asemenea unui dispozitiv electronic, să zicem un televizor, în care fiecare componentă a acestuia este reprezentată de un post, să zicem fiecare poziție de pe placa electronică a respectivului dispozitiv, iar acest post este ocupat de către o componentă care trebuie să îndeplinească niște cerințe de tensiune, de curent și așa mai departe, pentru ca acel dispozitiv să funcționeze în mod corespunzător. Din acest punct de vedere, cred că fișa postului până în momentul la care, desigur, ea este semnată de către angajator și de către angajatul individualizat, cel care acceptă oferta, reprezintă în mod clar un document absolut necesar, ideal am putea spune pentru funcționarea corespunzătoare a organizației respective, a angajatorului respectiv.”

Andreea Lupu

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti