Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Șerban Pâslaru: Descrierea atribuțiilor din cadrul unei fișe de post să fie făcută într-o manieră generică

14.04.2017 | Andreea LUPU
Abonare newsletter

Av. Șerban Pâslaru, Partner ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, s-a referit, în cadrul dezbaterii Fișa postului, organizată de Societatea de Științe Juridice, la descrierea atribuțiilor din cadrul unei fișe de post.

Șerban Pâslaru„Este de preferat ca descrierea atribuțiilor din cadrul unei fișe de post să fie făcută într-o manieră generică și nu cred că se poate pretinde din partea angajatorului o abordare de tip exhaustiv, pentru că, sigur aceasta și raportat la specificul anumitor posturi, dinamica vieții angajatorului, dinamica activităților din interiorul unei organizații probabil că nici nu ar permite o descriere exhaustivă care să fie transpusă în fișa postului.”

Andreea Lupu

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week