Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Cătălin Micu: Foarte mulți angajatori își pun o întrebare…
17.04.2017 | Andreea LUPU

Secţiuni: Content, Dreptul muncii, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Av. Cătălin Micu, Managing Associate ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS, s-a referit, în cadrul dezbaterii Fișa postului, organizată de Societatea de Științe Juridice, la o eventuală evaluare a modului de interacționare a angajatului.

Cătălin Micu„Unii angajatori, de influență vestică, în principal, țin foarte mult la modul în care interacționează angajatul cu departamentul în care își desfășoară activitatea și cu ceilalți angajați în general. Și sunt stabilite în fișele de post niște elemente ce țin de modul în care interacționează, să interacționeze în x mod, să aibă o conduită de x natură față de subordonații ierarhic, față de cei cu care își desfășoară activitatea pe orizontală și față de superiori. Sunt situații în care angajatul este evaluat foarte bine pe latura privind desfășurarea activității, în sensul în care și-a îndeplinit obiectivele de performanță strict legate de modul în care își desfășoară sarcinile de serviciu, în schimb, pică testul sau merge pe niște calificative slabe pe partea de interacțiune. Și, în acest context, foarte mulți angajatori își pun o întrebare, logică de altfel: este sau nu este acesta un caz care ar putea să meargă în fața unei comisii de evaluare profesională?”

Andreea Lupu

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti