Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Anca Danilescu: S-a schimbat o parte din soarta tranzacției și conținutul contractului

22.04.2017 | Andreea LUPU
Newsletter
Instagram
Facebook

Av. Anca Danilescu, Senior Partner ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS, s-a referit, în cadrul dezbaterii Înăuntru leopardul, organizată de Societatea de Științe Juridice, la impactul informațiilor primite de la echipa de tehnicieni asupra evoluției tranzacției și conținutului contractului.

Anca Danilescu: „Vorbind de domeniul interdisciplinar, de multe ori este foarte importantă și colaborarea cu echipa tehnică, cu cea care merge în teren la fața locului, pentru că ni s-a întâmplat, de exemplu, evident pe hârtie să știm că un bun are o anumită clasificare, intră într-o anumită categorie –  bunuri mobile, imobile, în general vorbim de echipamente despre care de multe ori e greu de identificat ce sunt cu adevărat. Până când nu am luat legătura cu echipa din teren de tehnicieni care ne-a spus: bunul respectiv este împământat, este cimentat, este atașat solului, nu este, nu am putut clarifica cu exactitate regimul juridic. Având această informație care aparent nu are nicio legătură cu teoria legală, juridică, cumva s-a schimbat o parte din soarta tranzacției și conținutul contractului.”

Andreea Lupu

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate