Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
TOP LEGAL
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Anca Danilescu: S-a schimbat o parte din soarta tranzacției și conținutul contractului
22.04.2017 | Andreea LUPU

Av. Anca Danilescu, Senior Partner ZAMFIRESCU RACOȚI & PARTNERS, s-a referit, în cadrul dezbaterii Înăuntru leopardul, organizată de Societatea de Științe Juridice, la impactul informațiilor primite de la echipa de tehnicieni asupra evoluției tranzacției și conținutului contractului.

Anca Danilescu: „Vorbind de domeniul interdisciplinar, de multe ori este foarte importantă și colaborarea cu echipa tehnică, cu cea care merge în teren la fața locului, pentru că ni s-a întâmplat, de exemplu, evident pe hârtie să știm că un bun are o anumită clasificare, intră într-o anumită categorie –  bunuri mobile, imobile, în general vorbim de echipamente despre care de multe ori e greu de identificat ce sunt cu adevărat. Până când nu am luat legătura cu echipa din teren de tehnicieni care ne-a spus: bunul respectiv este împământat, este cimentat, este atașat solului, nu este, nu am putut clarifica cu exactitate regimul juridic. Având această informație care aparent nu are nicio legătură cu teoria legală, juridică, cumva s-a schimbat o parte din soarta tranzacției și conținutul contractului.”

Andreea Lupu


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.