Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Recuperare creanţe
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

CSM și INM. Selecție 3 experți specializați în domeniul executării silite. UPDATE: Rezultatele selecției


16 iunie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Recuperare creanțe, Sistemul judiciar

Joi, 15 iunie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat rezultatele procedurii de selecție, potrivit unui comunicat comun INM și CSM.

Astfel, în vederea participării la seminar a fost selectat Nicolae Horia Ţiț, Facultatea de Drept, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

***

Vineri 19 mai 2017, Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 3 experți specializați în domeniul executării silite, în vederea participării acestora la seminariile organizate pe această temă în cadrul proiectului „Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă, potrivit unui comunicat al CSM și INM.

Procedura de selecție se adresează: judecătorilor, cadrelor didactice universitare, executorilor judecătorești, specializați în domeniul executării silite.

Seminariile vor avea un pronunțat caracter practic și se vor derula în cadrul Programului de formare continuă pe anul 2017 al INM la nivel centralizat, fiind programate să se desfășoare astfel:
– 21-22 septembrie 2017, București;
– 2-3 octombrie 2017, București;
– 26-27 octombrie 2017, București;
– 16-17 noiembrie 2017, București;
– 7-8 decembrie 2017, București;
– 14-15 decembrie 2017, București.

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 8 iunie 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică