Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

CSM și INM. Selecție 6 experți specializați în domeniul dreptului penal și dreptului procesual penal. UPDATE: Rezultatele selecției
22.05.2017 | JURIDICE.ro

Vineri, 19 mai 2017, Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat rezultatele procedurii de selecție, potrivit unui comunicat al CSM și INM.

Astfel, în vederea participării la proiect au fost selectați:
Cristinel Ghigheci, judecător în cadrul Curții de Apel Brașov;
Georgiana Tudor, judecător în cadrul Curții de Apel București;
Mihail Udroiu, judecător în cadrul Curții de Apel Oradea.

***

Miercuri, 19 aprilie 2017, Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii au anunțat lansarea procedurii pentru selecția a 6 experți specializați în domeniul dreptului penal și dreptului procesual penal, în vederea participării în vederea participării acestora ca experți la conferințele organizate în această materie, în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană Extinsă, potrivit unui comunicat al CSM și INM.

La procedura de selecție pot participa: judecători, procurori, cadre didactice universitare, avocați, specializați în domeniul domeniul dreptului penal și dreptului procesual penal.

Conferințele vor avea o durată de 2 zile și se vor derula în cadrul Programului de formare continuă pe anul 2017 al INM la nivel centralizat, astfel:
Conferința 1: 11-12 septembrie 2017;
Conferința 2: 9-10 octombrie 2017;
Conferința 3: 6-7 noiembrie 2017;
Conferința 4: 11-12 decembrie 2017.

Cei interesați pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, până cel târziu la data de 12 mai 2017.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.