Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Curtea de Apel Craiova a implementat aplicația „InfoDosar”


20 aprilie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

Joi, 20 aprilie 2017, Curtea de Apel Craiova a informat că, în scopul îmbunătăţirii accesului justiţiabililor la justiţie, prin decizia nr. 9/2017 a Preşedintelui CA Craiova, începând cu data de 10 aprilie 2017, CA Craiova şi instanţele din raza sa de activitate vor utiliza aplicaţia informatică „InfoDosar”, accesibilă la adresa de internet:  https://infodosar.curteadeapelcraiova.eu, potrivit unui comunicat al CA Craiova.

Astfel, căutând după numărul de dosar, la un computer conectat la internet, se pot obţine informaţii legate de traseul dosarului (toate instanţele la care a fost înregistrat dosarul), data înregistrării, obiectul, stadiul procesual, termenele de judecată şi dispoziţiile instanţelor la fiecare dintre acestea, detaliat pentru fiecare instanţă.

Prin autentificarea cu o parolă de acces, pusă exclusiv la dispoziţia părţilor, se pot vizualiza în integralitatea lor şi unele documente din dosarul selectat (documente emise de instanţă şi editate în ECRIS care sunt închise şi documentele depuse la dosar sau emise de instanţă scanate şi ataşate în ECRIS).

Serviciul InfoDosar furnizează o listă pe instanţe cu dosarele căutate, urmând ca prin selectarea dosarului de la instanţa dorită să se afişeze informaţiile prezentate mai sus.

După selectare, prin apăsarea butonului Vizualizare Documente de la secţiunea documente la dosar şi autentificarea cu parolă, puteţi să vizualizaţi unele documente de la dosar (încheieri de sedinţă, alte hotărâri, documente depuse de părţi s.a.), iar serviciul Fişă dosar furnizează un raport care conţine toate instanţele din raza CA Craiova la care a fost înregistrat dosarul şi detaliat pe fiecare instanţă informaţiile prezentate mai sus.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică