Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

SCHOENHERR ȘI ASOCIAȚII alături de fondul RC2 în vânzarea Top Factoring
27.04.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Content, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Biroul de la București al firmei de avocatură SCHOENHERR ȘI ASOCIAȚII, unul dintre cei mai puternici jucători ai avocaturii de business la nivel regional, a asistat fondul de investiții Reconstruction Capital II (RC2) în vânzarea afacerii Top Factoring.

În tranzacție, fondul de investiții a vândut pachetul de 93% pe care îl deținea în compania de management al creanțelor Top Factoring. Valoarea totală a tranzacției a fost de aproximativ 25 milioane de euro, iar cumpărătorul, compania suedeză Intrum Justitia, este unul dintre cei mai mari companii de management al creanțelor la nivel european.

Echipa de avocați implicată în tranzacție a fost coordonată de Markus Piuk și Mădălina Neagu, partenerii SCHOENHERR ȘI ASOCIAȚII. 

Markus Piuk este partener al casei de avocatura SCHOENHERR ȘI ASOCIAȚII. Membru al barourilor din București, Chișinău, Sofia și Viena, Markus coordonează echipa de fuziuni și achiziții a SCHOENHERR ȘI ASOCIAȚII din Europa Centrala si de Est.

Mădălina Neagu este partener local al SCHOENHERR ȘI ASOCIAȚII și este specializată în drept corporatist/fuziuni și achiziții. De când s-a alăturat SCHOENHERR ȘI ASOCIAȚII în anul 2008, Mădălina a acordat consultanță clienților cu privire la o serie de proiecte de preluări (atât de partea vânzătorului cât și a cumpărătorului), restructurări corporative și soluționarea disputelor.

În România, SCHOENHERR ȘI ASOCIAȚII și-a început operațiunile în 1996, fiind la acel moment una dintre primele firme de avocatură ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeană. De-a lungul anilor, SCHOENHERR ȘI ASOCIAȚII a fost implicată în proiecte de cea mai mare anvergură și a oferit soluții juridice unor probleme dintre cele mai variate.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti