Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

Întrevedere Klaus Iohannis – directorul Biroului pentru Europa al OMS


28 aprilie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 27 aprilie 2017, Klaus Iohannis, Președintele României, a avut o întrevedere cu Zsuzsanna Jakab, director regional al Biroului pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

În cadrul întrevederii, Klaus Iohannis a punctat provocările cu care se confruntă România în prezent în ceea ce priveşte imunizarea și a subliniat importanţa abordării responsabile a acestei importante probleme de sănătate publică.

Oficialul OMS a exprimat o deosebită apreciere pentru implicarea președintelui în promovarea educației pentru sănătate și a adresat mulţumiri pentru colaborarea cu OMS pe temele de interes major din sănătate.

Vizita oficialului OMS în România are loc cu ocazia Săptămânii Europene a Imunizării, când se vor desfășura o serie de evenimente, în perioada 24-30 aprilie 2017

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică