Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Nominalizara României la nivel internațional pentru proiectele de educaţie financiară destinate copiilor şi tinerilor


28 aprilie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Flux informații

Joi, 27 aprilie 2017, Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunțat că România este nominalizată la unul dintre premiile acordate de către Child and Youth Finance International (CYFI) pentru proiectele de educaţie financiară destinate copiilor şi tinerilor, potrivit unui comunicat al  ASF.

Distincţiile vor fi oferite în cadrul Global Inclusion Awards 2017, care va avea loc pe data de 3 mai 2017, la Berlin, sub înaltul patronaj al Preşedinţiei Germane a G20.

Includerea României pe această listă vine ca urmare a implementării proiectelor şi programelor derulate de ASF, Banca Naţională a României şi Ministerul Educaţiei Naţionale în domeniul educaţiei financiare.

În prezent, ASF derulează o serie de programe destinate educației financiare, care se desfășoară la nivel naţional atât în învăţământul gimnazial, liceal, cât şi în cel universitar.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică