Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial

Susținere publică teză de doctorat: Oana-Cristina Tănăsică / 24 mai 2017
28.04.2017 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 24 mai 2017, ora 14:00, în Sala Sala Arhitect P. Antonescu a Facultăţii de Drept din cadrul Universității din București, doctorandul Oana-Cristina Tănăsică va susţine, în ședință publică, teza de doctorat cu titlul „Societățile destinate activității comerciale cu participare străină în România”, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de doctor în domeniul DREPT.

Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
– conducător științific: prof. univ. dr. Dragoș-Alexandru Sitaru
– preşedinte: prof. univ. dr. Dana Tofan
– referenţi: prof. univ. dr. Smaranda Angheni (Universitatea Titu Maiorescu din București); prof. univ. dr. Viorel Roș (Universitatea Nicolae Titulescu din București); prof. univ. dr. Gheorghe Piperea (Universitatea din București).

:: Rezumatul tezei

Irina Rîmaru

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Drept comercial, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO