Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Donație de carte juridică la Chișinău
02.05.2017 | JURIDICE.ro

Joi, 27  aprilie 2017, Baroul Dolj, prin reprezentantul său, av. Lucian-Bernd Săuleanu, Decan, a donat 200 de cărţi juridice către Biblioteca Publică de Drept din Chişinău, reprezentată de Silvia Antufiev, director, potrivit unui comunicat al Baroului Dolj.

Cărțile provin din donații ale avocaților în cadrul campaniei „Carte juridică pentru Republica Moldova”, proiect aprobat de Consiliul Baroului Dolj în ședința din 19 ianuarie 2017. Donațiile avocaților au fost completate cu un fond important de carte juridică privind noile coduri achiziționate de Baroul Dolj.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.