Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Desemnarea a 3 avocați în vederea participării la Proiectul Towards Pre-Trial Detention as Ultima Ratio, Bruxelles, 11 mai 2017
03.05.2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 3 mai 2017, Baroul București invită avocații să participe la Proiectul „Towards Pre-Trial Detention as Ultima Ratio” care se va desfășura la Bruxelles, în data de 11 mai 2017, potrivit unui comunicat al Baroului.

Proiectul este finanțat de către Comisia Europeană prin Programul de Justiție și este derulat de către Institutul de Sociologie Juridică și Criminologie din Viena, pentru avocații Baroului București fiind disponibile 3 locuri.

Sunt asigurate cheltuielile de cazare, transport (cu excepția celor ocazionate de transportul de și la aeroport) și masă.

Membrii Baroului București care doresc să participe la acest eveniment, sunt rugați să anunțe posibilitatea de participare, până în data de 4 mai 2017, la adresa de e-mail: daniela.ban@baroul-bucuresti.ro.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.