Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 


Print Friendly, PDF & Email

SNPAP Tîrgu Ocna. Întâlnirea de management din cadrul proiectului ”Learning by Doing”
04.05.2017 | JURIDICE.ro

În perioada 26-28 aprilie 2017, o echipă din cadrul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a participat la cea de-a cincea întâlnire transnaţională din cadrul proiectului ,,Learning By Doing”, ce s-a desfăşurat la Centrul de Formare al Administraţiei Penitenciare din Kalisz, Polonia.

Proiectul ,,Learning by Doing” se desfăşoară ca urmare a obţinerii de către Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a unei linii de finanţare din fonduri europene nerambursabile în cadrul programului ERASMUS +.

La întâlnirea transanţională au participat şi reprezentanţi ai instituţiilor partenere în proiect din Italia, Franţa, Turcia, Polonia şi Republica Moldova.

Cu această ocazie a fost încheiat Protocolul de colaborare în domeniul pregătirii profesionale a personalului de penitenciare, între Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi Centrul instructiv din cadrul Departamentului Instituţiilor penitenciare din Republica Moldova.

Pe parcursul celor trei zile în care s-a desfășurat evenimentul, partenerii proiectului au participat la şedinţe comune, ce au vizat schimbul de bune practici în domeniul pregătirii profesionale a personalului de penitenciare.

Un aspect important al întâlnirilor l-a constituit definitivarea formatului de prezentare al celor două ghiduri, respectiv ,,Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei profesionale” şi ,,Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei şi salvării în cazuri de urgenţă”, urmând ca în cadrul întâlnirii de învăţare pe termen scurt din România, ce va avea loc la sfârşitul lunii iunie, să se definitiveze conţinutul acestora.

Un alt aspect ce trebuie menţionat este faptul că toţi reprezentanţii partenerilor implicaţi în acest proiect au avut şi ocazia de a vizita obiective istorice, turistice dar şi penitenciare din zonă, fapt ce a făcut din această întâlnire nu doar o experienţă foarte interesantă, ci şi una profitabilă.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.