Secţiuni » Arii de practică » Business » Infrastructură
Infrastructură
Profesionişti
 

Modificări ale OG privind amenajarea spaţiului maritim
04.05.2017 | Cosmina SIMA

Secţiuni: Infrastructură, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 313 din 2 mai 2017 a fost publicată Legea nr. 88/2017 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 18/2016 privind amenajarea spaţiului maritim.

Se aprobă ordonanța, dar cu următoarele modificări:

– art. 9 alin. (2):  În aplicarea prevederilor alin. (1), autorităţile competente utilizează documente oficiale şi instrumente relevante, inclusiv pe cele deja disponibile în cadrul politicii maritime integrate sau Infrastructura naţională pentru informaţii spaţiale în România, constituită în baza prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 4/2010 privind instituirea Infrastructurii naţionale pentru informaţii spaţiale în România, republicată.

– Componenţa Comitetului de amenajare a spaţiului maritim este asigurată de câte un membru titular şi un membru supleant, desemnaţi de următoarele instituţii cu atribuţii în domeniul de reglementare a prezentei ordonanţe, după cum urmează: n) Rezervaţia Biosferei «Delta Dunării».

Cosmina Sima

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti