Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Maramureș. Desemnarea președintelui și locțiitorului Biroului Electoral Județean. UPDATE: Rezultatele

08.05.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Luni, 8 mai 2017, Tribunalul Maramureș a anunțat rezultatele procedurii de desemnare a președintelui și locțiitorului Biroului Electoral Județean, înființat pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale parțiale din data de 11 iunie 2017, potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureș semnat de Ghizela Gabriela Pop, vicepreședintele Tribunalului.

Astfel, au fost desemnați Ligia Ramona Simon, judecător în cadrul Secției penale din cadrul Tribunalului Maramureș, și Alexandru Lucian Verdeș, judecător în cadrul Secției I civile a aceleiași instanțe.

***

Joi, 4 mai 2017, Tribunalul Maramureș a informat că desemnarea președintelui și locțiitorului Biroului Electoral Județean, înființat pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale parțiale din data de 11 iunie 2017 se va face prin tragere la sorți, în ședință publică, luni, 8 mai 2017, ora 14:00, la sediul Tribunalului Maramureș, B-dul Republicii, nr. 2A, în sala 39, potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureș semnat de Cristina Laura Lihet, Președintele Tribunalului.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week