« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

DELOITTE inaugurează Centrul European de Servicii Regionale în România
04.05.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Internațional, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Deloitte anunță astăzi inaugurarea Centrului de Servicii Regionale în România. Centrul, care operează sub denumirea Deloitte Tehnologie, se înscrie investițiilor strategice ale companiei, menite să pună în slujba clienților din toate sectoarele de business din întreaga lume tehnologii de ultimă generație.

Centrul European de Servicii Regionale numără deja peste 100 de consultanți IT angajați și reprezintă o investiție ce demonstrează potențialul IT al României, în linie cu strategia Deloitte, într-un mediu în care tehnologia joacă un rol esențial. Centrul va genera până la 800 de locuri de muncă până în 2020.

Satya Swaroop Roddam, managing director Deloitte Tehnologie: “Stabilirea Centrului de tehnologie la București înseamnă o recunoaștere a talentelor IT pe care România le are, precum și a dinamicii pieței locale de IT. Am încredere că acest Centru de Servicii Regionale va deveni unul de referință la nivel mondial și va oferi talentelor IT din România oportunitatea de a-și dezvolta aptitudinile, prin implicarea în proiecte internaționale majore.

Centrul de Servicii Regionale va furniza servicii SAP, Analytics/Managementul Informației (AIM) și tehnologii digitale către clienții Deloitte din România, precum și din piețe europene majore precum Marea Britanie și Germania, furnizând aplicații software și servicii către 75% din companiile prezente în Top 100 Fortune.

Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte România: “Cu ocazia aniversării a 25 de ani în România ai companiei, sunt încântatcă putem aduce noi linii de business, venind astfel mai aproape de obiectivul nostru de a fi lideri în strategia de transformare digitală, ca răspuns la nevoile mereu în schimba reale clienților noștri.

Pe lângă contribuția la crearea de noi locuri de muncă, prin angajarea a cel puțin 650 de specialiști IT, Centrul de Servicii Regionale Deloitte va susține, de asemenea, creșterea talentelor locale, prin implicarea lor în proiecte globale importante ale companiei și prin schimbul de experiență cu profesioniștii din celelalte centre ale Deloitte din lume.

Noua echipă vine în completarea celor peste 600 de angajați pe care Deloitte îi are în România.

Centrul European de Servicii Regionale din București se alătură celorlalte trei centre de tehnologie Deloitte din lume, situate în Hyderabad (India), Belfast (Irlanda de Nord), Orlando (SUA), în contextul în care tehnologia reprezintă un pilon de creștere al companiei.

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD