Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Întrevedere Tudorel Toader – ambasadorul Finlandei


5 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 4 mai 2017, Tudorel Toader, ministrul Justiției și Marieta Safta, secretar de stat, au avut o întrevedere cu Paivi Pohjanneimo, ambasadorul Finalndei în România și Anne M´Rabet, adjunctul acestuia, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției.

În cadrul întrevederii, discuțiile s-au purtat asupra unor teme de actualitate și interes comun, precum continuarea reformei sistemului penitenciar, în contextul recentei hotărâri-pilot pronunțată de Curtea Europeană a Drepturilor Omului privind condițiile de detenție din România, stabilitatea legislației referitoare la prevenirea și combaterea corupției și cooperarea loială între autorități în vederea îndeplinirii dezideratelor statului de drept, o atenție specială fiind acordată pregătirii președinției Consiliului Uniunii Europene, pe care România și Finlanda o vor exercita în comun în perioada iulie-decembrie 2019.

Având în vedere aceste aspecte, ambele părți s-au angajat să intensifice colaborarea în vederea stabilirii unei relații de parteneriat.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii