Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire de lucru Valer Dorneanu – ambasadorul Cehiei

05.05.2017 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Joi, 4 mai 2017, Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale a României, a avut o întâlnire de lucru cu Vladimír Valky, ambasador extraordinar şi plenipotențiar al Republicii Cehia la Bucureşti, potrivit unui comunicat al CCR.

Discuțiile au vizat relațiile dintre Curțile Constituționale ale celor două state, oficialul ceh dorind să reamintească despre depunerea candidaturii Curții Constituționale a Republicii Cehia pentru deținerea președinției la cel de-al XVIII-lea Congres al Conferinței Curților Constituționale Europene, ce va avea loc în anul 2020, expunând motivele pentru care ar fi oportun ca acest eveniment ar trebui să fie organizat la Praga.

La rândul său, partea română a apreciat inițiativa Curții Constituționale a Republicii Cehia, garantând o analiză obiectivă, dar și în considerarea bunelor relații dintre cele două Curți Constituționale, urmând să-și exprime poziția la momentul alegerilor ce vor avea loc în cadrul lucrărilor celui de-al XVII-lea Congres al Curților Constituționale Europene de la Batumi, Georgia din 29 iunie-1 iulie 2017.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate