Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

A decedat Maestrul Andrei-Lulu Vlad
06.05.2017 | Răzvan CONSTANDACHE

O pierdere uriaşă pentru Barou şi lumea juridică… A aparţinut prestigioasei Promoţii 1971 a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti. O personalitate emblematică şi luminoasă… O pregătire profesională de excepţie şi o cultură enciclopedică… Avocat pledant de mare valoare, rigoare şi elocinţă, activând timp de peste 45 de ani în cadrul Baroului Dâmboviţa şi reprezentând un model formator pentru tinerii avocaţi. O inimă mare, caldă şi jovială… Un om şi un coleg minunat… Un adevărat Lord şi un mare patriot… Familia sa era originară din Vechea Bucovină şi era înrudită cu Poetul Limbii Române, Alexe Mateevici…

Dumnezeu să-l odihnească pe marele Maestru ANDREI-LULU VLAD! Ne va lipsi profund tuturor celor care am avut onoarea de a-l cunoaşte şi a ne bucura de verbul său… Îi vom păstra vie amintirea!

Adânca mea compasiune şi sincere condoleanţe surorii sale, doamna judecător Alina Nae, şi întregii familii îndurerate!

Răzvan Constandache


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.