Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Andrei Săvescu: Mi se pare foarte clar că tehnologia a luat-o înaintea dreptului

23.05.2017 | Andreea LUPU
Abonare newsletter

Av. dr. Andrei Săvescu, coord. JURIDICE.ro, s-a referit, în cadrul dezbaterii UBER vs. TAXI?ediția 135, organizată de Societatea de Științe Juridice, la raportul dintre tehnologie, Uber și relații sociale.

Andrei Săvescu: „Oricum mi se pare foarte clar că tehnologia a luat-o înaintea dreptului, asta se întâmplă frecvent în ceea ce privește dreptul internetului, internetul este foarte avansat față de relațiile sociale și având în vedere că Uber deranjează interesele taximetriei, probabil că este nevoie de o intervenție legislativă, pentru că nici nu putem să aruncăm deoparte acest tehnologic absolut remarcabil. De departe Uber este o platformă tehnologică foarte avansată, foarte bine gândită.”

Andreea Lupu

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week