TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Andrei Săvescu: Mi se pare foarte clar că tehnologia a luat-o înaintea dreptului
23.05.2017 | Andreea LUPU


Av. dr. Andrei Săvescu, coord. JURIDICE.ro, s-a referit, în cadrul dezbaterii UBER vs. TAXI?ediția 135, organizată de Societatea de Științe Juridice, la raportul dintre tehnologie, Uber și relații sociale.

Andrei Săvescu: „Oricum mi se pare foarte clar că tehnologia a luat-o înaintea dreptului, asta se întâmplă frecvent în ceea ce privește dreptul internetului, internetul este foarte avansat față de relațiile sociale și având în vedere că Uber deranjează interesele taximetriei, probabil că este nevoie de o intervenție legislativă, pentru că nici nu putem să aruncăm deoparte acest tehnologic absolut remarcabil. De departe Uber este o platformă tehnologică foarte avansată, foarte bine gândită.”

Andreea Lupu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate