Secţiuni » Articole » Opinii
Opinii
Condiţii de publicare

Școlile și liceele din Argeș care au implementat educația juridică au fost premiate în cadrul primei dezbateri din România, Pitești, 5 mai 2017


10 mai 2017 | Robert WILLIAMS

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night
Robert Williams

Robert Williams

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress a premiat scolile si liceele din Arges care au implementat Educatia Juridica pe parcursul anilor scolari 2015-2016, 2016-2017.

In prezenta doamnei ministru secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale, Agentiei Nationale pentru Protectia Copilului, ISJ Arges, Curtea de Apel Pitesti, Baroul Arges, PCA Pitesti si IPJ Arges… scolile si liceele din Arges au fost mentionate si mai apoi premiate de catre initiatorul Proiectului Pilot.

Multumim partenerilor JURIDICE.ro, Legal Magazine si Scolii „Matei Basarab” pentru logistica, infrastructura materiala si umana pentru desfasurarea acestui eveniment important pentru scoala romaneasca.

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică