ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Dezbaterea organizată de catre News247WorldPress privind implementarea educației juridice obligatorii reclamă continuitatea eforturilor comune (I)
10.05.2017 | Robert WILLIAMS


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Robert Williams

Robert Williams

Pe data de 5 mai 2017, in prezenta doamnei ministru secretar de stat Ariana Oana BUCUR, Agentia Nationala pentru Protectia Copilului, ISJ Arges, Curtea de Apel Arges, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti, IPJ Arges si unitatile de invatamant au participat la prima dezbatere nationala cu privire la implementarea Educatiei Juridice.

Agentia Britanica de Stiri News247World Press, in calitate de initiator al Proiectului Pilot Arges, a organizat aceasta dezbatere cu scopul de a clarifica situatia si posibilitatea de a crea un mediu de lucru profesionist intre scoala si autoritati.

Invitatul special al dezbaterii a vorbit despre importanta Educatiei Juridice. Presedintele ECIPS & CYBERPOL, domnul RICARDO BARETZKY, a fost prezent pe aproape toata durata dezbaterii.

Multumim participantilor la eveniment si partenerilor JURIDICE.ro, Legal Magazin si Scoala Gimnaziala „Matei Basarab” pentru infrastructura, logistica si suportul complet.

Urmeaza alte parti video si poze ale dezbaterii.

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate