Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

SNPAP Tîrgu Ocna. Implicarea în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian
08.05.2017 | JURIDICE.ro

În perioada 3-4 mai 2017, la sediul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, a avut loc întâlnirea prelimiară cu reprezentanţii Norvegiei, în vederea stabilirii bazei de colaborare în cadrul proiectelor finanţate prin Mecanismul Financiar Norvegian.

Şcoala va fi beneficiară atât în ce priveşte dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii prin construirea unui complex sportiv multifuncţional, cât şi dezvoltarea resurselor umane, prin crearea şi utilizarea unor mecanisme de formare profesională moderne.

Delegaţia norvegiană, constituită din Knut Andersen, Ole Stageberg şi Jostein Skjoberg, factori de decizie privind stabilirea premiselor proiectului şi implementarea acestuia, a fost însoţită de către o echipă din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor formata din specialişti din cadrul Serviciului de Cooperare şi Programe şi din cadrul Direcţie Management Resurse umane.

În cadrul întâlnirii, la care au participat conducerea Şcolii şi personalul care va constitui echipa de proiectare şi implementare a activităţilor proiectului, s-au stabilit domeniile în care Şcoala va fi direct implicată şi următorii paşi în realizare.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.