Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

SNPAP Tîrgu Ocna. Implicarea în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian
08.05.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 3-4 mai 2017, la sediul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, a avut loc întâlnirea prelimiară cu reprezentanţii Norvegiei, în vederea stabilirii bazei de colaborare în cadrul proiectelor finanţate prin Mecanismul Financiar Norvegian.

Şcoala va fi beneficiară atât în ce priveşte dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii prin construirea unui complex sportiv multifuncţional, cât şi dezvoltarea resurselor umane, prin crearea şi utilizarea unor mecanisme de formare profesională moderne.

Delegaţia norvegiană, constituită din Knut Andersen, Ole Stageberg şi Jostein Skjoberg, factori de decizie privind stabilirea premiselor proiectului şi implementarea acestuia, a fost însoţită de către o echipă din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor formata din specialişti din cadrul Serviciului de Cooperare şi Programe şi din cadrul Direcţie Management Resurse umane.

În cadrul întâlnirii, la care au participat conducerea Şcolii şi personalul care va constitui echipa de proiectare şi implementare a activităţilor proiectului, s-au stabilit domeniile în care Şcoala va fi direct implicată şi următorii paşi în realizare.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.