Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Senatorii români au participat la Conferința Globală ref. populație și dezvoltare
09.05.2017 | JURIDICE.ro

Luni, 8 mai 2017, Senatul României a anunțat că, în perioada 4-5 mai 2017, delegația României, compusă din László Attila, preşedintele Comisiei pentru sănătate publică şi Ovidiu-Florin Orţan, membri ai Subcomisiei pentru Populaţie şi Dezvoltare, a participat la Conferinţa Globală a Parlamentarilor privind Populaţia şi Dezvoltarea în pregătirea Summit-ului G7 2017, cu tema „Provocările unei lumi în mişcare: migraţie şi egalitate de gen, implicarea femeilor şi dezvoltarea durabilă”, potrivit unui comunicat al Senatului.

Programul reuniunii a inclus intervenţii tematice şi discuţii pe teme precum:
– migraţie, securitate şi siguranţă;
– dinamica demografică şi drepturile femeilor şi tinerilor;
– implicarea femeilor în realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă;
– rolul parlamentarilor în sprijinirea politicilor pentru dezvoltare şi în sporirea resurselor financiare.

Concluziile conferinței, la care au participat reprezentanți ai 45 de state, s-au concretizat într-un apel parlamentar transmis primului ministru al Italiei, cu scopul de a fi luat în considerare la redactarea comunicatului final al Summit-ului G7  care se va desfășura la Taormina, Italia, în perioada 26-27 mai 2017.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.