Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Participare senator român la o vizită de lucru în cadrul unui centru de primire migranți din Italia


9 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 8 mai 2017, Senatul României a anunțat că, în perioada 5-6 mai 2017, senatorul Ștefan-Radu Oprea, în calitatea sa de membru al Comisiei pentru Afaceri Europene, a efectuat o vizită de lucru la centru de primire și triere migranți din Pozzalo, Italia, potrivit unui comunicat al Senatului.

Vizita de lucru a fost efectuată ca urmare a deciziei luate în cadrul reuniunii Președinților Comisiilor pentru Afaceri Europene, care s-a desfășurat în Malta, în 23 ianuarie 2017, fiind realizată sub egida președinției malteze a Consiliului UE și a Senatului italian.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică