Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parteneriat pentru excelență în domeniul dreptului penal. Profesorul Valerian Cioclei devine Partner of counsel al ZRP
09.05.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept penal, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS anunță consolidarea practicii sale de drept penal, prin hotărârea de a stabili o colaborare profesională permanentă cu av. Valerian Cioclei, doctor în drept și profesor universitar la Facultatea de Drept a Universității din Bucureşti, în calitate de avocat Partner of counsel.

Începând din 2011, când a pus bazele Departamentului sau de Drept Penal, ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS a pariat pe această arie de practică care, prin dezvoltarea sa în ritm accelerat, a depășit așteptările partenerilor, atât în termeni de clientelă, cât și de echipă, și a dovedit ca pariul a fost unul câștigător.

Importanța deosebită a valorilor proteguite și complexitatea cazurilor de mare infracționalitate economică și de mare corupție impun asigurarea celor mai ridicate standarde de calificare în exercitarea apărării. Rezultatele profesionale și creșterea portofoliului de dosare de până acum au confirmat atât viabilitatea dezvoltării firmei de avocatură în domeniul dreptului penal, cât și mai ales, accederea echipei de drept penal la cel mai înalt nivel juridic de raționament și argumentare. Odată cu debutul acestei luni, echipa ZRP va beneficia și de experiența prof. univ. dr. Valerian Cioclei, membru al Comisiei de redactare a Noului Cod penal, reprezentant de marcă al cercetărilor științifice privitoare la instituțiile juridice de drept penal care suscită interesul dezbaterilor comunității juridice românești și internaționale.

Călin-Andrei Zamfirescu, partener fondator al ZRP, are convingerea că “rezolvarea concretă a cauzelor depinde în mod necesar și de cunoașterea și valorificarea contribuțiilor științifice. Numai astfel putem oferi clienților tot ce este mai nou și mai valoros în asigurarea apărării drepturilor și intereselor lor legitime. Cooptarea domnului profesor Valerian Cioclei ne onorează și marchează o evoluție marcanta în calitatea practicii de drept penal a firmei noastre de avocatură și în beneficiul imediat al consilierii, asistentei sau reprezentării clientelei”.

La rândul său, profesorul Valerian Cioclei își asumă parteneriatul “ca pe o provocare profesională”, considerând că “merită sa se implice din plin în consilierea echipei ZRP care gestionează multiple dosare ce tratează probleme juridice de maximă actualitate”.

Într-o epocă în care subiectele de ordin juridic ajung peste noapte la cote record de audiență, nevoia reală a celui asupra căruia planează o acuzație este identificarea rapidă a specialiștilor care cu devotament și promptitudine le pot asigura printr-o deplina înțelegere a situației și prin decizii prompte organizarea optimă a apărării.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti