Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parteneriat pentru excelență în domeniul dreptului penal. Profesorul Valerian Cioclei devine Partner of counsel al ZRP


9 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS anunță consolidarea practicii sale de drept penal, prin hotărârea de a stabili o colaborare profesională permanentă cu av. Valerian Cioclei, doctor în drept și profesor universitar la Facultatea de Drept a Universității din Bucureşti, în calitate de avocat Partner of counsel.

Începând din 2011, când a pus bazele Departamentului sau de Drept Penal, ZAMFIRESCU RACOŢI & PARTNERS a pariat pe această arie de practică care, prin dezvoltarea sa în ritm accelerat, a depășit așteptările partenerilor, atât în termeni de clientelă, cât și de echipă, și a dovedit ca pariul a fost unul câștigător.

Importanța deosebită a valorilor proteguite și complexitatea cazurilor de mare infracționalitate economică și de mare corupție impun asigurarea celor mai ridicate standarde de calificare în exercitarea apărării. Rezultatele profesionale și creșterea portofoliului de dosare de până acum au confirmat atât viabilitatea dezvoltării firmei de avocatură în domeniul dreptului penal, cât și mai ales, accederea echipei de drept penal la cel mai înalt nivel juridic de raționament și argumentare. Odată cu debutul acestei luni, echipa ZRP va beneficia și de experiența prof. univ. dr. Valerian Cioclei, membru al Comisiei de redactare a Noului Cod penal, reprezentant de marcă al cercetărilor științifice privitoare la instituțiile juridice de drept penal care suscită interesul dezbaterilor comunității juridice românești și internaționale.

Călin-Andrei Zamfirescu, partener fondator al ZRP, are convingerea că “rezolvarea concretă a cauzelor depinde în mod necesar și de cunoașterea și valorificarea contribuțiilor științifice. Numai astfel putem oferi clienților tot ce este mai nou și mai valoros în asigurarea apărării drepturilor și intereselor lor legitime. Cooptarea domnului profesor Valerian Cioclei ne onorează și marchează o evoluție marcanta în calitatea practicii de drept penal a firmei noastre de avocatură și în beneficiul imediat al consilierii, asistentei sau reprezentării clientelei”.

La rândul său, profesorul Valerian Cioclei își asumă parteneriatul “ca pe o provocare profesională”, considerând că “merită sa se implice din plin în consilierea echipei ZRP care gestionează multiple dosare ce tratează probleme juridice de maximă actualitate”.

Într-o epocă în care subiectele de ordin juridic ajung peste noapte la cote record de audiență, nevoia reală a celui asupra căruia planează o acuzație este identificarea rapidă a specialiștilor care cu devotament și promptitudine le pot asigura printr-o deplina înțelegere a situației și prin decizii prompte organizarea optimă a apărării.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii