Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

SNPAP Tîrgu-Ocna. Performanțe sportive ale elevilor
10.05.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna consideră sportul parte importantă a programelor de educaţie şi pregătire profesională pentru tinerii care au ales să dezvolte o carieră în domeniul execuţional penal, drept pentru care conducerea şcolii îşi manifestă permanent dorinţa de a organiza şi promova activităţi menite să-i pună în valoare valenţele formative.

În acest sens, un număr de şapte elevi ai SNPAP Tîrgu Ocna, practicanţi de Taekwondo WTF în cadrul Secţiei SNPAP SSILUM, traversează o perioadă benefică din punct de vedere sportiv, prin participarea la competiţia „Campionatul Naţional Universitar de Taekwondo WTF”, ediţia a XII-a, ce s-a desfăşurat la Bucureşti în data de 6 mai 2017.

În urma participării la această competiţie un număr de patru sportivi-elevi au urcat pe podium obţinând următoarele rezultate:
– locul II – medalie de argint – elev Adrian Diaconu;
– locul III – medalie de bronz – elevii Bogdan Mihai Iacob, George Bogdan Cazangiu și Andrei Pelin.

De asemenea, elevii Iulian Zamfir, Mihai Heleciugă şi Felix Ionuţ Drăguț au obţinut diplome de participare, având o prestaţie remarcabilă atât în timpul competiţiei, cât şi în procesul de pregătire de specialitate în cadrul Şcolii, constituind exemple pozitive pentru colegi şi generaţiile de elevi ce vor urma cursurile acestei instituţii de învăţământ.

De menţionat este faptul că echipa participantă s-a clasat pe locul II în clasamentul general.

Elevii s-au antrenat la Clubul Sportiv SSILUM Tîrgu Ocna, cu care Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna are încheiat un protocol de colaborare, sub îndrumarea domnului profesor antrenor Comisar de penitenciare Florinel Şilochi.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate