Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Sorin Grindeanu: Eu vreau să ne respectam angajamentele pe care le-am luat în fața Comisiei Europene


10 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Asigurări, Flux informații

Miercuri, 10 mai 2017, Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a declarat nu exista posibilitatea ca preturile RCA sa creasca foarte mult in perioada urmatoare, insa Parlamentul trebuie sa ia o decizie cu privire la acest domeniu, potrivit ziare.com.

Sorin Grindeanu: „Eu vreau sa ne respectam angajamentele pe care le-am luat in fata Comisiei Europene. Nu exista aceasta posibilitate de explozie in perioada urmatoare a RCA. (…)

Am avut discutii, si eu si colegii mei de Cabinet, fie ca vorbim de ministrul Finantelor, de ministrul Transporturilor si de alti colegi cu cei din Parlament – cei din comisiile de buget-finante si de la Camera si de la Senat – cu transportatorii au avut loc mai multe randuri de discutii pentru a-i consulta pe aceasta problema.

De asemenea, cu Autoritatea de Supraveghere Financiara. Concluzia este ca, in perioada urmatoare, in Parlament fiind un proiect de lege (…) o sa asteptam ca Parlamentul sa ia o decizie din acest punct de vedere.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică