Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

ROF al Direcţiei generale pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei

15.05.2017 | Cosmina SIMA
Abonare newsletter

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 352 din data de 12 mai 2017 a fost publicat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Direcţiei generale pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei din 04.05.2017.

Direcţia generală pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei, denumită în continuare DGCTI, este unitatea centrală de specialitate a Ministerului Afacerilor Interne, fără personalitate juridică, cu competenţă materială şi teritorială generală în domeniul comunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei, denumit în continuare TIC, care este organizată şi funcţionează în baza Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Hotărârii Guvernului nr. 416/2007 privind structura organizatorică şi efectivele Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările şi completările ulterioare.

DGCTI face parte din structura Aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne.

Activitatea DGCTI se desfăşoară în conformitate cu prevederile legilor, ordonanţelor şi hotărârilor Guvernului României, ale ordinelor şi instrucţiunilor ministrului afacerilor interne, ale documentelor programatice aferente domeniului comunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei (TIC), precum şi cu planurile de cooperare şi programele anuale de acţiuni şi este destinată conducerii activităţii de comunicaţii şi tehnologia informaţiei în MAI.

Cosmina Sima

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week