Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș. Cont unic pentru plata taxelor și contribuțiilor profesionale
15.05.2017 | JURIDICE.ro

Sâmbătă, 13 aprilie 2017, Baroul Timiș a anunțat că, începând cu data de 1 iunie 2017, membrii Baroului au la dispoziție pentru plata taxelor și contribuțiilor profesionale către Barou/ UNBR numai contul bancar RO15BREL0002001437590100, deschis la Banca Libra Internet Bank Timișoara, titular de cont Baroul Timiș, CIF 475952, potrivit unui anunț al Baroului Timiș semnat de Sergiu I. Stănilă, Decan.

Taxele și contribuțiile profesionale datorate bugetului Baroului Timiș/UNBR se încasează și în numerar la casieria Baroului Timiș.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.