Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

CE. Împrumuturi de 117 milioane de euro pentru IMM-urile din România


15 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Banking, Dreptul Uniunii Europene, Flux informații, Piața de capital

Joi, 11 mai 2017, a fost semnat  acordul al Fondului european pentru investiții strategice, pilonul central al Planului Juncker, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.

În baza Planului Juncker se vor declanșa noi investiții în întreaga Europă, în valoare de aproximativ 743 milioane de euro, începând cu luna mai 2017, aproximativ 2.000 de IMM-uri românești beneficiind de avantajele obţinute prin intermediul unor noi împrumuturi în valoare de 177 milioane de euro, deblocate prin acordul semnat de Fondul European de Investiţii cu Raiffeisen Bank.

Corina Crețu, comisarul pentru politică regională: „Planul Juncker este destinat sprijinirii creării de locuri de muncă și stimulării creșterii economice în Europa. Facilitarea accesului la finanțare pentru întreprinderile mici și mijlocii este o componentă importantă a Planului. Sunt încântată de faptul că, prin reuşita Acordului din 11 mai, şi mai multe companii românești vor putea investi în extindere, în crearea de locuri de muncă și în inovare.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică