Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ANP și Teatrul Nottara colaborează de 9 ani


16 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Duminică, 14 mai 2017, în deschiderea evenimentului prin intermediul căruia Teatrul Nottara aniversează 70 de ani de activitate neîntreruptă, Marinela Țepuș, directorul teatrului, a adresat mulțumiri Administrației Naționale a Penitenciarelor, potrivit unui comunicat al ANP.

De aproximativ 9 ani, sistemul penitenciar colaborează cu Teatrul Nottara pentru organizarea Festivalului MultiArt pentru Deţinuţi „Dana Cenușă – Descătuşare prin cultură”, eveniment care reuşeşte să reunească deţinuţi, personal de penitenciare şi voluntari care lucrează împreună la realizarea unor spectacole. De asemenea, deţinuţi de la Penitenciarul Bucureşti Jilava au sprijinit, de-a lungul timpului, Teatrul Nottara prin activităţile de reparaţii pe care le-au realizat.

Totodată, la nivelul anului 2015, între cele două instituții s-a încheiat un protocol de colaborare prin care  s-a convenit la dezvoltarea unor activităţi care să contribuie la facilitarea reinserţiei sociale a persoanelor private de libertate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică