Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Recuperare creanţe
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

UNEJ. Desfășurarea celui de-al XVI-lea Congres


16.05.2017 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Executori judecătorești, Recuperare creanțe
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 12 mai 2017, s-a desfășurat cel de-al XVI-lea Congres al Uniunii Naționale al Executorilor Judecătorești, potrivit unui comunicat al UNEJ publicat luni, 15 mai 2017.

La Congresul ordinar au fost convocați să participe reprezentanții legali ai Camerelor Executorilor Judecătorești de pe lângă Curțile de Apel, conducerea Centrului Național de Pregătire și Perfecționare al Executorilor Judecătorești, a Comisiei Superioare de Disciplină, a Casei de Asigurări a Executorilor Judecătorești, precum și membrii Comisiei de Cenzori.

La Congres a participat și prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, care a transmis un mesaj de felicitare către UNEJ, evidențiind rolul important pe care executorii judecătorești îl dețin în înfăptuirea actului de justiție.

În cadrul congresului  fost prezentată activitatea Consiliului Uniunii, punctându-se intervențiile avute de reprezentanții profesiei în plan legislativ, colaborarea cu instituții semnificative pe plan național și internațional, măsurile luate în plan organizatoric și eforturile depuse în direcția îmbunătățirii stării profesiei și a fost prezentată activitatea Casei de asigurări a executorilor judecătorești, a Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești, a Comisiei Superioare de Disciplină și măsurile luate de conducerile acestora pentru îmbunătățirea activității și creșterea prestigiului profesiei.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro