Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Ana Birchall a participat la reuniunea Consiliului Afaceri Generale


17 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Dreptul Uniunii Europene, Flux informații

Marți, 16 mai 2017, Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, a participat la reuniunea Consiliului Afaceri Generale, care s-a desfășurat la Bruxelles, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Dezbaterile au vizat pregătirea viitorului Consiliu European, care se va desfășura în perioada 22-23 iunie 2017, în acest context miniștrii pentru Afaceri Europene din statele membre UE discutând pe marginea agendei adnotate a viitoarei reuniuni a liderilor, cu accent pe ocuparea forței de muncă, creștere și competitivitate, migrație, securitate și apărare, precum și relațiile externe ale Uniunii.

Ana Birchall: „Reiterăm susținerea pentru măsuri care vizează exclusiv consolidarea pieței unice, și nu restrângerea acesteia, deoarece numai în acest fel putem asigura coeziunea socială, creșterea economică pe termen lung și bunăstarea cetățenilor. (…) În actualul context politic european, marcat de propuneri care pot conduce la limitarea mobilității, sprijinim în mod ferm o Piață Internă coerentă, care presupune aplicarea tuturor libertăților fundamentale, inclusiv cele de circulație a persoanelor și serviciilor.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri