Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Tudorel Toader – ambasadorul Spaniei
18.05.2017 | JURIDICE.ro

Marți, 17 mai 2017, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, și Marieta Safta, secretar de stat, au primit vizita lui Ramiro Fernández Bachiller, ambasadorul Spaniei  în România, însoțit Pedro Arostegui, adjunctul acestuia, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției publicat miercuri, 17 mai 2017.

Discuțiile au vizat pregătirile pentru preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, identificarea unor soluții de finanțare pentru sistemul penitenciar din bani europeni și Mecanismul de Cooperare și Verificare.
Totodată, ambele părți și-au manifestat dorința de intensificare a colaborării dintre cele două state în materie judiciară, în special pe linia cooperării judiciare și a reformei penale, inclusiv prin organizarea unor vizite bilaterale, la nivel de ministru, precum și prin inițierea unor proiecte comune.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.