Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Ministerul Justiției. Reuniunea platformei de cooperare a autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie
18.05.2017 | JURIDICE.ro


Marți, 16 mai 2017, Ministerul Justiţiei a organizat cea de-a doua reuniune a platformei de cooperare a autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie, prevăzută de Strategia Naţională Anticorupţie 2016-2020, potrivit unui comunicat al MJ publicat miercuri, 17 mai 2017.

Reuniunea, condusă de către prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a adus laolaltă reprezentanți ai Agenţiei Naţionale de Integritate, Autoritatății Electorale Permanente, Avocatului Poporului, Consiliului Concurenţei, Consiliuluiui Naţional de Integritate, Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, Consiliului Superior al Magistraturii, Curții de Conturi, Curții Constituționale, Departamentului pentru Lupta Antifraudă, Direcţiei Generale Anticorupţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Înaltei Curți de Casaţie și Justiţie, Oficiului Naţional de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Participanții au prezentat cele mai recente evoluţii în implementarea SNA și demersurile instituționale de aderare la documentul strategic și au discutat temele misiunilor de evaluare tematică ce se vor desfășura pe parcursul anului 2017, respectiv declararea cadourilor, protecția avertizorului în interes public și funcțiile sensibile, urmând ca progresele înregistrate să fie comunicate până la finalul lunii iunie.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate