Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Drept penal, Flux informații

Ministerul Justiției. Reuniunea platformei de cooperare a autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie

18 mai 2017 | JURIDICE.ro

Marți, 16 mai 2017, Ministerul Justiţiei a organizat cea de-a doua reuniune a platformei de cooperare a autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie, prevăzută de Strategia Naţională Anticorupţie 2016-2020, potrivit unui comunicat al MJ publicat miercuri, 17 mai 2017.

Reuniunea, condusă de către prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, a adus laolaltă reprezentanți ai Agenţiei Naţionale de Integritate, Autoritatății Electorale Permanente, Avocatului Poporului, Consiliului Concurenţei, Consiliuluiui Naţional de Integritate, Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, Consiliului Superior al Magistraturii, Curții de Conturi, Curții Constituționale, Departamentului pentru Lupta Antifraudă, Direcţiei Generale Anticorupţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Înaltei Curți de Casaţie și Justiţie, Oficiului Naţional de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Participanții au prezentat cele mai recente evoluţii în implementarea SNA și demersurile instituționale de aderare la documentul strategic și au discutat temele misiunilor de evaluare tematică ce se vor desfășura pe parcursul anului 2017, respectiv declararea cadourilor, protecția avertizorului în interes public și funcțiile sensibile, urmând ca progresele înregistrate să fie comunicate până la finalul lunii iunie.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică