Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ANP. Medicii din sistemul penitenciar au participat la Congresul Internațional Medicalis 2017


18 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 17 mai 2017, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că 45 de medici ai sistemului penitenciar românesc, alături de studenți mediciniști și de tineri medici din țară și din străinătate, au participat la conferinţa de prezentare a lucrărilor workshop-ului „Medicina penitenciară”, eveniment desfășurat în cadrul celei de-a 18-a ediții a Congresului Internaţional al tinerilor medici şi studenţilor la medicină – Medicalis 2017, potrivit unui comunicat al ANP.

În cadrul evenimentului au fost prezentate șapte lucrări științifice privind situațiile și provocările cu care se confruntă medicii din penitenciare.

Totodată, în cadrul Congresului, a fost prezentat Proiectul „Mental health, Aging and palliative care in European prisons”, care are drept scop creșterea competențelor personalului pentru gestionarea eficientă a pacienților cu tulburări mintale, precum și îmbunătățirea serviciilor de îngrijire furnizate pacienților în vârstă și a celor aflați în stadiu terminal. Cu această ocazie a fost efectuată și o vizită la Penitenciarul-Spital Dej.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii