Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 17 mai 2017

18.05.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 17 mai 2017, Klaus Iohannis, Preşedintele României a semnat decretul de decorare a Ansamblului Artistic al Armatei, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Astfel, la propunerea lui Gabriel-Beniamin Leș, ministrul Apărării Naționale, cu prilejul împlinirii a 70 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor meritorii obţinute în crearea, menţinerea şi dezvoltarea unui ambient cultural modern, flexibil şi operaţional, pe baza cunoaşterii şi preţuirii valorilor fundamentale ale culturii naţionale, în strânsă legătură cu domeniul militar, contribuind astfel la îmbunătăţirea imaginii Armatei României, Președintele României a conferit Ordinul Național „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria F „Promovarea Culturii”, Ansamblului Artistic al Armatei.

La propunerea lui Teodor-Viorel Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe, Klaus Iohannis, Președintele României, a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor lui François Saint-Paul, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Franceze la Bucureşti, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia personală avută la dezvoltarea şi promovarea relaţiilor bilaterale franco-române pe multiple planuri, potrivit unui al doilea comunicat al Administrației Prezidențiale.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week