JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Baroul Bucureşti - Societatea de Ştiinţe Juridice
Documentare juridică pentru avocaţi
Print Friendly, PDF & Email

MAE. Reuniunea săptămânală a Comitetului de coordonare a Sistemului național de gestionare a afacerilor europene

19 mai 2017 | JURIDICE.ro

Miercuri, 17 mai 2017, a avut loc reuniunea săptămânală a Comitetului de coordonare a Sistemului național de gestionare a afacerilor europene, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Discuțiile au vizat ultimele evoluții din cadrul procesului de pregătire pentru preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene, în prima jumătate a anului 2019, fiind subliniate etapele de pregătire și stadiul îndeplinirii acestora, și evoluțiile din cadrul agendelor Parlamentului European și a Comisiei Europene, existând un segment al discuției dedicat transpunerii directivelor UE în cadrul legislației naționale.

Cu privire la publicarea raportului anual în domeniul turismului, Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat că „ospitalitatea și bunătatea românilor sunt recunoscute la nivel internațional, fiind important ca turismul să rămână o prioritate atât în ce privește promovarea țării noastre, cât și din punctul de vedere al impactului pe care această activitate îl poate avea în economie. România nu duce lipsă de locuri extraordinar de frumoase, iar continuarea strategiilor de turism poate reprezenta o alternativă economică reală în zonele cu potențial în acest domeniu, existând multiple ecouri pozitive din partea turiștilor din străinătate, în special în ceea ce privește turismul rural și ecologic.”


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.