Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tehnici de prezentare a unei cauze în instanța de judecată / 27-28 mai 2017, Chișinău
20.05.2017 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

În perioada 27-28 mai 2017, la sediul UAM, Asociația Barourilor Americane Inițiativă pentru Supremația Legii (ABA ROLI) Moldova în colaborare cu Uniunea Avocaților din Moldova organizează cursul de instruire „Tehnici de prezentare a unei cauze în instanța de judecată„, potrivit uam.md.

În calitate de formatori, au fost invitați avocații: Liliana Bînzari, Oleg Canter și Viorica Grecu.

Avocații interesați pot să transmită CV-ul și scrisoarea de motivare până la data de 21 mai 2017 la adresa de e-mail: viorikagrecu@gmail.com.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.