Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

Gabriela Firea: Majorăm substanțial amenzile pentru nerespectarea normelor de salubritate


19 mai 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 18 mai 2017, la propunerea Gabrielei Firea, primarul general, Consiliul General al Municipiului București a aprobat un proiect de hotărâre prin care se modifică și completează reglementările privind salubrizarea și igienizarea Capitalei, potrivit unui comunicat al Primăriei Generale a Municipiului București.

Gabriela Firea: „Peste tot în lumea civilizată aruncarea gunoiului în locuri nepermise e o problemă și peste tot se discută de creșterea amenzilor. Am decis să facem același lucru, respectiv să majorăm substanțial amenzile pentru nerespectarea normelor de salubritate, cele mai mici amenzi urmând să fie cuprinse între 200 și 500 de lei, iar cele mai mari între 2.000 și 5.000 de lei, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Principalul rol al acestor amenzi nu este cel de prevenire a unor astfel de fapte, ceea ce va avea consecințe directe asupra stării de curățenie a orașului.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică